31 maj 2019 22:27

Hej! Detta är mitt försa inlägg! Välkommen! Här hade jag tänkt skriva lite vad som har hänt under mina dagar! Fick insperationen av Misslisibell, Bianca Ingrosso och Nattid. Alla dessa tre är mina förebilder. 
 
Om mig!
Jag är en tjej som heter Adelia. Jag är tolv år och går i 5B. Har en familj på 4 personer plus en hund! Mina favortitfärger är svart, vit och grå haha ganska tråkiga färger om man tänker efter. Min favoritmatträt är nog mammas skagenröra! 
 
 
 
Min dag!
Idag har jag och mamma varit på stan och hittat de som jag längtat efter! Brun utan sol. Jag är rödlätt så jag har ganska lätt för att bli röd. Men sen blir de bara att jag är röd jag blir liksom inte brun.Sen var vi och handlade till maten! De blev grillad korv med bröd idag. Och sen har jag nog inte gjort så mycket mer haha har varit en ganska vanlig dag! Men nu kommer jag att blogga så ofta som jag kan och vill!
 
 
 
De blir tyvärr ingen bild i detta inlägget de blev ju inte riktigt som jag tänkt mig med de, men så snart jag har löst de så kommer jag lägga in lite bilder från min dag! Hoppas ni tyckte detta var intressant att läsa och jag hoppas att ni vill fortsätta att läsa om mitt liv! Godnatt!